Tarieven

Onderstaande prijzen zijn een indicatie voor vachtverzorging aan huis. De tarieven zijn afhankelijk van de staat van de vacht en kunnen verschillen per kat.  Aarzel niet om mij te contacteren indien u vragen hebt.

Standaard inbegrepen bij iedere behandeling:

  • controle van de huid en vacht
  • knippen van de nagels
  • schoonmaken van ogen, oren en neusje
  • sanitaire trim

Controleer de vacht van uw kat zodat u er zeker van bent dat er geen vlooien aanwezig zijn.  Een anti-vlooienmiddel moet om de maand aangebracht worden om effectief te zijn en het risico op een vlooienbesmetting uit te sluiten. Gelieve dan ook uw kat minstens een week voor de trimbehandeling te behandelen tegen vlooien en teken.

Omwille van van het grote besmettingsgevaar behandel ik geen katten met schimmel in de vacht.  Indien er schimmel aanwezig is in de vacht, wordt de behandeling onmiddellijk stopgezet en dan ben ik genoodzaakt om de gestarte trimbehandeling in rekening te brengen.  Laat uw kat zo snel mogelijk behandelen bij de dierenarts om van de schimmel af te geraken.

Kilometervergoeding – Parkeerkosten

Indien u in een straal van 10 km rondom Kampenhout (Dorpelstraat 14) woont, wordt er 5,00€ aan vervoerskosten aangerekend.  Indien u verder woont, dan komt er een vervoerskost van 10,00€ bij (voor een afstand van 10 tot 20 km). Indien de afstand meer dan 20 km bedraagt wordt er 10€ + per bijkomende km boven de 20km ook 0,50€/km aangerekend. Bijvoorbeeld u woont op 35 km dan komt er 2 x 15 km aan vervoerskosten bij (30 x 0,50 = 15€), wat het totaalbedrag aan kilometervergoeding voor u brengt op 25€ (10€ + 15€). Eventuele parkeerkosten worden extra aangerekend.

Betaling enkel contant of met gsm.

Maak een afspraak

bel me op +32 475 61 03 42

Vachtbehandeling Prijs
Basis behandeling (borstelen, kammen + kleine klitten) 50€
Trimbeurt extra kat van hetzelfde gezin. 40€
Uitkammen/ scheren. 50€
Scheren vervilte vacht. 65€
Bad-verzorging 20€
Kittengewenning 20€
Behandeling anti-vlooien shampoo 20€
Enkel nagels knippen 8€